Kararsızlık !

..Bişey söylemek istiyorum .. şu yorulası hayatta aşkın aynası gibi, sevgiyle yüzüne gülen insanların olması çok mu güzel ne..?

Hayatta yok sayılmayan yalanların olması, gerçekleri keskinleştiriyor ve belki kıymeti bile artıyor kimine göre.. Ben artık görmek değilde unutmak istiyorum.. çoğu zaman sahiplenmek yerine kaybetmek, savaşmak yerine vazgeçmek, yorulmak yerine artık koşmak daha akıllıca aslında hiç olmadığı kadar.
Eğer ki uzun zamandır hissetmediğin o 'yapabilirsin' duygusuna kapılmışsan zaman senin için güzel bir mekan hazırlamış demektir. .. ve inan ki  senin için en doğru zamanda en doğru duygularına esir olduğun andır .. kendini zamanı gelince belli eden hatta cesareti hissettiren bir şeydir bu, anlayana..

Sözlerim yarım yamalak da olsa görmek isteyene fermandır
sevmek isteyene belki bir leyla.
yormak isteyene en güzelinden fedakar.
en sağlam doğrulara belki bir yanlış.
en olmadık yerde belki bir körün taşı ,
hani umulası olacak kadar baş yaran bir taş..

yanlış zaman da yanlış işlere kalkışmanın ceremesi yıllarını alınca, insan bi afallıyor tabii..
denge kaybı, anksiyete bozukluğu , her doktoru psikolog sanması falan .. fena çizdiriyor fiyakayı.

.. ve işin garip tarafı da hesabı kendinden başka kimseye kesemiyor oluşu.. illa yerecek kendini vicdan , gönül , beyin ,allak bullak zaten kimden ne medet umarsın ki be yavrum..

Belki zayıf bünyeni alkolle uyuşturup uyumak ister , belkide düşünmek, görmezden gelmek daha kolay ve zahmetsiz gelir .. eğer ki böyleyse kaçışın yok ! ya karar verecek yada kararsızlıkla kara kaplı deftere ait siyah sayfalarda kaybolacaksın ... kabullen hangisi sensin !

Korkak !
Cesur !
yada
yalnız kalmaktan ürken yavru kedi...

Sevmekten korkan olmadım , sevgimi kaldıramayan sahiplenemeyen olan olman çokta aptalca idi...!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !