sen ! hayırdır Canım...

Şöyle bişey var ki, çok düşünerek hareket etmekte işin cılkını çıkarıyor... kesin bilgi yayalım..

Tahammülü olmayan insan yoktur aslında , tahammülü azalan insan çoktur bu hayatta..
..tabiki aptal değilim.. milletin ekmek almaya parası yoktur sen pastadan bahsedersin ya, işte sizin yüzünüzden tahammülümüz aşındı bizim.

Hani genelde sizin sıkıntınız olur, hani hep senin canın yanar yada anlaşılmazsındır hep ilgi sende olsun aman toton yer görmesin  falan istersin .. ne kadar bencil ce bir düşüncedir bu canım benim..

..hayat herkes için eşit değil evet.. ama senin de insan olarak diğerlerinden farkın yok be tatlım .
Çok enteresan insanlar bence bizim gibi normal insanların kıymeti bilinsin diye oyuna dahil edildiğini düşünüyorum.
 Oyun  evet !  herkesin yüzüne yalandan güldüğü ,arkasından çevirmedik halt bırakılmayan, ay bide vallaha bilmeden olducular, birde boş konuşup dolu görünme çabaları falan.. , kendinden bile çok sevdiğini söyleyen insanlara, hala nasıl yüzlerine gülmeden inanıyorsunuz.?

Ya birde bak şu var ,
..kimseyi deli gibi sevmek, yada aşık olmak için hayatınıza kitlemeyin arkadaşlar.. cidden terk edilince böyle yere düşen yığılıp kalan şey gibi falan oluyorsunuz. Hayır.. gerek yok!  bak totosunu kaldırdığın insan seni nasıl fırlatıp atıyor.. yani demek ki biraz daha gaz versen dünyaya ..hayırdır sen kimsin.. mesajı verecek hasbam.!

Lütfen .. kıymetten anlamayan vicdanı olmayan ve birde ukala olan insana sevginizi hissettirmeyin. üzülürsünüz benden demesi..

Kendini kendine kanıtlamalısın, önemli olan bu .. yoksa insanlar senin egonu tatmin etmezler kimse uğraşmaz yani. böbürlenmek yada görmemişlik insan olana cidden yakışmıyor. yapmayın.!


hadi gecen iyi olsun ... düşünme sen ayrıca dünya dönüyo insanın sözünden dönmesi dokunmasın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !