Allah'a emanet olun.. kuluna değil..

...Boş bir sayfaya seni yazmak gibi bir şeydi, Bir hikayenin başlangıcı kadar güzel, gelişmesi kadar sürükleyici, belki sonu kadar mutsuz biten ..

..istemediğin şeylere maruz kaldığın anlar , zamanın seni o ana hazırladığı ve vazgeçtiğini kabullendiğin anlardır. İstemeyerek geldiğin nokta da, artık hiçbir bahaneye sığınmayışın, gerçekleri net görüşün ve artık ne olursa olsun yapman gerekeni kabullenişin ,seni zamanla harmanlayıp vazgeçiş noktasına hazırlamasıdır.

..Ve belkide kendine tanıdığın görmezden gelme sürecin , hep iyi tarafından bakma polyanacılığın ,gönlüne söz geçiremeyip beynini duymazdan gelişin vs vs  bir çok sebeple bağlandığın , sevdiğin ,değer verdiğin insanların bir gün yukarıda saydığım sebepleri hiçe sayıp seni bir çırpıda silişinide görüyorsun.

..Hata nerde biliyomusun , yapmaz sanıyoruz yapıyor !
..Gitmez sanıyoruz gidiyor !
..o iş öyle değildir yanlış düşünüyorum ... aslında tamda öyledir..

Halbuki, hiç kimseye zararım dokunmaz benim,!  kaç yaşıma gelirsem geleyim hala babasına özlemi bitmeyen, akşamları yada günün herhangi bir saati gözyaşları dinmeyen, yüreğinde masumluk taşıyan kibirden uzak kalmaya çalışan , sevdiğini yarı yolda bırakmayan , hiçbir yalanla yola düşmeyen ve hiçbir umut uğruna boşa dua etmeyen biriyim.. Üzmeyin nolur ! Kırmayın kimseyi !

Birinin yüreğinde açtığın yaranın onu ne denli kanattığını bilemezsin. İnan konuştuklarım yada yazdıklarım dışında birde , ağzımın içinde dişlerimle hapsettiğim, yutkunarak içime attığım , dile gelemediği için beni hırpalıyan sözcüklerim var benim, bu denli beni yakmasına izin verdiğim yakanıma da selam olsun ..
                                             Allah'a emanet olun.. kuluna değil..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !