..evrene mesaj yollayıp, Allah'a dua etmeyi ihmal edenlerin dünyasından yazıyorum.

                        Selamlar...
Her şey yolundadır umarım hayatınızda , öyle olmasını umud ediyorum..

..evrene mesaj yollayıp, Allah'a dua etmeyi ihmal edenlerin dünyasından yazıyorum.
Hani parası olup huzuru satın almaya çalışanların, hani kendini iyi hissetmek için seans seans para ödeyip kedini psikiyatri koltuğunda aramaya giden insanların dünyasın dan..

..bedenimizde kanser olmayan tek organ kalptir, çaresini yanlış yerde aradığımız dertlerimizin asıl sağlığına kavuşacak olan yerde bir tek kalptir.Kalbini temizle , kin nefret asilik karamsarlık barındırma içinde, kalp atışlarını duymaya çalış bu sıkıcı yorucu hayat mücadelende,onu besle sev , o da senin sesini duysun !

..çözemediğin sıkıntıları göz ardı etme erteleme, bu seni yeni olaylara sağlıklı bakmanı engeller zamanla körleştirir ve makineleştirir. Sorunlarını  içselleştirmeden evvel dışsallaştırmayı dene , dene ki objektif bakabilesin. Zamanımızın hastalığı tükenmişlik ! neden mi ? Herkes mutsuz yorgun, Dünya bile artık nefret çirkinlik savaş açlık acı kusuyor.

..hani zaman zaman içindeki çocuğa kulak verir neşelenirsin , bazende seni durgunlaştıran hüzünlendiren yine o çocuktur. Karamsarlık mutsuzluk içinde ki çocuğu ne ile beslediginle doğru orantıdadır. Allah'a şükretmek için bir çok sebebin var hergün her dakika her şarkı ve alıp verdiğimiz nefes bile uçup giderken sana bahşedilen yaradanla kalbinin görünmez bağını güçlendirip yaşamsal düzene çok kapılmadan huzurla besle kendini, maneviyatına bir tuğlada sen koy temelini sağlamlaştı ki Allah'a bırak gerisini.

..sen doğruya yöneldikçe yanlışlar seni terk eder, yanlış insanları hayatından çıkardıkça doğru insanlar seni bulur, unutma. !              
 Sevgiyle kal....

Yorumlar

  1. Çok çok haklısın . Yeni akımlar bizi Allah'a dua etmekten farklı şeylere yönlendiriyor . Farkedebilene ve farkettirebilene ne mutlu.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Farkında olduğun için. GRİ K.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !