Yine konu Bir sevda..

Selam güzel insan ..
Nasılsın ? hmm ben de aynı ya "iyiyim" !

Bazen savunduğun durum çektiğin sıkıntıya değerse bir kıymeti olur, özverili olmak yada ne kadar özverili olacağını onun için yaptığın fedakarlıkla yada çabalarınla kıyaslanması hiç hoş durum oluşturmuyor.

İstemediğin şeyleri onun hatrına yapma çabalarında, yorulduğunu hissedip artık "yeter" dediğinde kendini bir savunmanın içinde bulursun. Ama bu onun için yetmez ! neden mi ? 

Seni sınar , sevgini sınar , ona olan sadakatini sınar , ve sen kendini ifade etmek yerine, sevgini kanıtlama mecburiyetinde bulursun. Ve konu dağılır onun sorumsuzluğu senin isteklerin birbirini kovalar tartışma uzar yeni yeni olaylar dahil olur kızgınken aklın dibine inersin adeta, özellikle biz kadınlar hiç bir şeyi unutmayız heh ! tam sırası bunu da söyleyim' ler ard arda gelir.

Haklı sandığın konuda ısrarcı olursun , ayak dirersin resmen ama sonuç ne olur biliyormusun ?

Adam ilişkinin genelini ele alır kendi  isteklerini yapıp yapmaman onu sevip sevmemenle ilişkilendirilir.
İçinde kalan söyleyemediklerin seni yemeye devam eder , sende ilişkiye devam etmek adına fedakarlığa devam edersin.....

Yorumlar

  1. Sevgili Ev Leydisi birçok ilişki bu şekilde devam ediyor. Bir taraf diretiyor bir taraf alttan almak zorunda kalıyor. En çok yıpranan ise alttan almak zorunda kalan taraf oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Malesef Nermin hanım ilişkilerin geneli böyledir, dediğiniz gibi, ama ne kadar yıpratılmaya meyilliysek o kadar yıpranırız. Sağlam kalmak ve dik durmak dileğiyle :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

seviyormusun ?

Çok aptalım !

gizli düşünceler.