YalaN !

Yalan !
Herkes yalan olur hayatının belli noktalarına gelince, aslında yalan olmalarıydı seni o noktaya getirmeleri. Hepimiz söyleriz önemli olan yalana kanacak kadar umutsuz olmamak, hayatta medet umduğun nitelikler içinde bulunmaması gereken en tehlikeli mevzudur yalan !
Kansan bir dert kanma'san başka bir şey, yalanlara baş vurmayın sonunda başınızı vuracak duvar ararsınız !
Ödün vermeyin kimse için, kendinizden çalmayın ,ezmeyin kendinizi, sancılara kapılıp yalan doğurmayın ki, istediğiniz insan yanınızda kalabilsin güvensin sevsin sizi. Ne riyakar olun nede kör kütük yaşayın ilişkinizi , adam olun adam ! Ya tam sevin kadınınızı yada teslim olmayın gönülsüzce erkeğinize...
 Her insanın içinde kopardığı bir bağı ve kör düğüm olan bir çıkmazı vardır, ne gelir elden hiç! ...Bütün yalanlar aynıdır insanları farklı kılsa da, uğruna harcayacağın gerçeklerin varsa , yalanları duymaya kendini hazırlamalısın bence.. ve cebinde üç beş hazırda bekletmelisin sende, ne olurr ne olmazz...
Önemli olan kendi söylediğin yalana inanmaman, bu çok şizofrenik bi durum olur zaten, kalbin kanaat getirirse bir işe giriş yada bir olaya bir ilişkiye, hep daha fazlasına meyilimiz insan olarak, birde yalan söyleyerek durumu kötüye taşımayın.. tavsiye sadece..
En uzaktaki sevgiliye beslediğin kadar temiz, içten, samimi bir yalan varsa buyrun hep beraber söyleyelim o yalanı..

Ben bu aralar karmaşıkla arası iyi netlikte sıkıntı yaşayan ruh halleri içerisindeyim, biraz melankolik biraz anksiyete belkide alkolik yada sigara tiryakiliği olan, ve alışkanlıklarımın bana alıştığı bir yaşamla mücadele veren ayağında bayramda alınmış kırmızı pabuçlu babası olmadığı için annesinin elini sıkıca kavrayan büyük bir kız çocuğuyum..

         

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !