Sen !

Ait olduğun yerde olmadığını düşünüyorsan gel şöyle bi sarılayım sana önce...
Seni oraya mecbur kılan sorumlulukların alışkanlıkların var biliyorum, hayatına yeni bir yön vermek yada kendini değiştirmek istiyorsun fakat buna ne şartlar uygun nede şartları yaratabilecek kudretin. Zor kararlar almak seni endişelendiriyor hırçınsın yada kızgın ! Yinede karar alacak kadar net olamıyorsun, kafanın odaları gereksiz sahneler, anılar, hatıralar la dolu ve sen köşeye sıkıştığını hissediyorsun..
Bir çok insan hayatının değişmesi gerektiğini düşünür belli bir düzende gidiyorsa zamanı, ya parası yoktur ya sevdiği yada hayali amacı vs vs .. bir çok şey eksiktir bazen, yine de her sabah ümitle başla güne, böylede olmalı zaten,  değer mi ! seni inciten biri mahvetti diye hayallerini yada uzattığın eli tutmadı diye bütün insanlara küsmek yakışır mı sana .. HayıR !
Çok mu lazım peki , kuyunu kazacak olan insanlara o küreği eline tutuşturmak ! hiç gerek yok. Yer yüzünde en tehlikeli varlık insandır! bu demek oluyor ki en kusursuz cinayet planı da yapan insan , beyninin varlığından bi haber yaşayıp onu kafa tasına hapsedecek kadar saf ta insan! Herşey senin elinde, hayatına adam gibi insanları dahil et,  bırak dışarda kalsın en şerefsizi. Gerçekçi ol , hayata geliş amacını unutmadan yaşa, ve o amaca hiç ulaşamayacak gibi devam et!
Hı şunu da söylemeden geçmeyim, sen.. evet sen ! İYİ bi insansın kıymetini bil !

                                                                             kendine iyi davran güzel insan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !