Not !

Hayatta her şey zamanla değişir, değişmeye mahkumdur çünkü ne zaman akıp giden insan seline ayak uydurur, ne de insan her ana zaman bulabilir. Paylaşabileceğin şeyler sınırlıdır ama insan her şeyini birlikte yaşayacağı insan arayışından hiç vazgeçmez geçemez, illa ki anlatmak yaşatmak güldürmek yada ağlatmak ister, kendini başkasına kanıtlama çabasında bulur hep, ifade etme yada daha anlaşılır olma istediği içerisinde. İnsanın doğası böyledir yoksa anlamı olur muydu, birlikte içilen çayın, güzel bir manzaraya onun omuzlarında dalıp gitmenin, sabah uyandığında kollarının arasında sana teslim bir bedenin...
İçimiz deki bencillik duygusunu yendiğimizde fedakarlığın bize zarar verdiğini anlarız, fazla bencillik zararlıdır tabi ki ama kendini de ezdirecek üzecek yada ağlatacak kadar "o" olmayın teslim etmeyin kendinizi, önce siz benliğinizi sindirin, kendinizi analiz edin, ne istediğinizden emin olun , ne arada kalın , nede arada hayatınıza bir şeyler dahil edin, kaçamaklar, bir anlık istekler sizi yorar ve derine sürükler. Yaşam tarzınızın dışına çıkmak belli bir süre sancılı da geçse alışılabilir bir durumdur, farklılık iyi dir yenilikler de öyle imkanlarınız el verdiği sürece hep ileri adım atın , kendinizi güzel şeyler için kullanın mesela ve sadece kendiniz kullanın. Anlaşılmayı beklemeyin, ümitlere çok kapılmayın ve kimseye boş ümitler vermeyin, nefsinizi yada günümüzdeki adıyla "egonuzu" çok beslemeyin yoksa siz ondan beslenir hale gelirsiniz, bu sizi sevimsiz ve itici bir kişilik yapar. 
Çok yemek yemeyin, dişlerinizi fırçalarken suyu boşa akıtmayın, çok sigara içmeyin... Ne kadar ölçülersen kendini sonuçları seni değerli kılıcaktır..                            

                                              Görüşmek üzre güzel insan.....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !