NoT ?

  Duygularını tatmin etmeyen , seni tamamlamak yerine sürekli eksilten, yaşam enerjini sünger gibi emen biriyle hayat olduğundan daha da zor hale gelebiliyor. İçindeki kızgınlığın seni gün içinde kemirse de yüzüne aptal bir tebessüm takınmak niye ? Çoğu düşündüklerin sadece düşünce olmaya mahkum eden yine sensin ! aradığın güç içinde, senin onu keşfetmeni bekliyor aslında ! Kendinle hesaplaşmanı bitirmeden adım atamayacağını bilirsin, hep kendinden ödün verirsin adına fedakarlık dersin ama karşındaki belki buna "aptallık" der ! Sen mücadele ettiğini sanırsın o sadece senin imkanlarından faydalanmaya devam etmek için sessiz kalır, sende "susturdum" sanırsın. Sinir kat sayını sonsuzlukla taçlandırır ama sen hep kendini yeniler tekrar tekrar yüzüne gülümsersin, neden ? Bi an gelir yaşadığın sinirle her şeyi yakıp yıkacağını düşünürsün belki dolap kapaklarını hızlıca kapatır duvara yumruk sallar yada elindeki bardağı fırlatırsın! sonra kendine verdiğin zararı ve ortalığı toplamak yine sana kalır. Hayatı paylaştığını düşünürsün ama paylaştığın sadece onun istekleri olduğunu bilirsin, kendini erteler, hep sonralara bırakırsın, yine de hiç zaman bulamazsın, ilgini alakanı hak etsin istersin  ama onun için bu yaptıkların mecburiyet olarak adlandırılır. (mecbur yapacaksın , senin görevin bu vs vs )
Aranızda her konu tartışmaya meyilli sokak delikanlısı kadar cürretkardır oysaki.. Çok şey beklemediğini bilirsin, hani ufacık şeyden mutlu olan cinstensindir ama o bunu bile çok görür, neden ? Revamıdır peki yaptıklarının karşılığı umursamazlık yada  göz ardı edilmek.! Öyle humarsız  öyle tutarsız! belki avaz avaz kavga edip çıkıp gitmek yakışır buna, yada canını yakıp onu eksik bırakmak biraz daha psikopatça olabilir mesela..

Seni, bu hale getiren o dur.! bazen verdiğin fazla değer onun gamsızlığını, vurdum duymazlığını kamçılayan mutlu bir adam olmasına destek veren bir duygu haline gelir. Tıpkı seni yeyip bitirmesine izin verip yıkık harabeye dönmene lazım olacak aletleri sana sağladığı gibi, onunda eseri sensin, senin eserinin o olduğu gibi !


                                 Ama ben eserlerden hiç hoşlanmam !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !