"evet" kelimesinin anlamı !

Evet, neye?, kime ?
İçinizde kum tanesi kadar şüphe duyduğunuz bir şeye "evet" demeyin. Kendinizi malup edip fırsat vermeyin, tatminsiz duygulara sahip ,acımasız ve gaddar insanlara. "evet" demeden tekrar tekrar düşünün sorunun ne kadar ciddi olduğunu sorgulayın, bunu kendiniz için yapın ,karşınızdaki insanı tatmin etmek için değil.
Siz varsanız herkes vardır, hayat vardır, yaşam vardır, şu zamanda erken verilmiş acele davranılmış yada zorla dayatılmış yaşanan evlilikler söz konusuyken, daha seçici ve daha keskin düşüncelere sahip olun.
Kararlardan dönmek çok kolay olmuyor, o kararı alana dek ciddiyetliğini idrak etmekte zorlanıyor insan, ve bir ömür boyu söylediğiniz o kısacık "evet" kelimesinin bedelini ödemeye çalışmayın, her şartta güzel olan şeyler güzel yaşanmıyor malesef, baskı altına girmek, fedakarlıkta sonsuza ulaşmak, yada körü körüne yanlış olan karara tutunmak sizin canınızı yakar sadece sizin!
. Düzen bu kadar değişmişken, insanlar tahammülsüzleşmişken, herkes "ben"'cilleşmişken, sevgiler sahte bunu bile bile talipler razılaşmışken, çoğu değerler anlamını zerrenin tanelerine bırakmışken, aldınız kararların sadece kendinizi ilgilendirdiğini sakın unutmayın derim...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

seviyormusun ?

Çok aptalım !

gizli düşünceler.