İlişki !

Tam da o noktadayım, karar  vermek !
İçinde bulunduğun durumdan memnun olmaman senin seçimindi geçmişte, her şey çok güzeldi tabi öylede olmalıydı ama bu böyle devam edeceği anlamına gelmiyordu, sorunlar, sıkıntılar, tahammülleri zorlayan, sinirleri yıpratan, kalbini yaralayan bir ilişki haline nasıl geldiğini düşünürsün!..
Zaten sorun anlamaman değil anlayıp içinden çıkamamandı..
Yorulursun mesela tartışmak istemezsin, soru soracak olayı bile gündem yapmamaya dikkat edersin, zorunlu kalmak diye birşey var, seni prangalara bağlayıp denize atmalarından daha kötü, hep bi damla eksik, son bi söz, son adım son sürat sizi kovalar sanki ve onlara bağlıdır ilişkinin seyri.
Hani gönlünce yaşayanlar kulübü var ya, gerçekten var mı? ona emin değilim işte, kimseyi dikkate almamak, gamsız olmak, belki birazda ukala olmak, bunlar yetmiyor aslında kendilerini korumaya, sonrada "ben böyleyim" derler, yani bütün ilişkinin seyrini sana pas atar ve golün ne zaman geleceğini bekleyen kaleci gibi beklerler. O ne ego patlamasıdır, ne öz güvendir ahh! ne bencilliktir, sende aynı stratejiyi uygulamaya geçersin sonra,
çünkü bastırdığın duygularının pimini çekmiştir onun pervarsız tavrı, gün intikam günü der kendini motive eder ve el birliğiyle ilişkinin canını çıkarırsınız, geçmiş olsun..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok aptalım !

seviyormusun ?

BazeN !