Çok aptalım !

Evet çok aptalım , boyumu geçen salaklıklarıma doymayım mesela, kendime olan kızğınlıklarıma, hayıflanmak değil bu sadece gözüme sokmak için yazıyorum , insan yazarken yazdığını hem aklına kazır hemde hafızasında yer bırakır. Ne kadar eksik yanlarımın olduğunu yaptığım hatanın boyutuyla orantılamayı nerden öğrendim acaba ! Kendime kızıyorum, akıllanmamak denildiğinde ben aklınıza geleyim ve yapmayın siz bari akıllanın !
Hani "kırdığın kadar kırılırsın" sözü var ya küllüyen yalan, kırmayım üzmeyim dedikçe herkes anlaşmış gibi toplu mesaj yolluyolar bana , hayır kabul günümde ben mi farkında değilim .. Aslında çocukluğuma inmem gerek heralde ama merdiven bulamıyorum ! bu çok aptalca ! 
Kimsenin kullanacağı anahtarlık olmayın her kapıyı açan anahtar size muhtaç olsun.. kapiş ;)

                                                                                  öpüyorum bütün aptallıklarınızı...

Yorumlar

  1. Selam Evleydisi!. Yazınızı okudum.Kaleminize sağlık.İnsanoğlu dara düşmeden yaradana sığınmıyor.Her gün güzel her gün futursuzca yaşayıp gidiyor.Dünya zevkleri zannedersem insanların başını döndürüyor.Yeni bir güne uyanmak dileğiyle.Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  2. Selam Mor Kedi, Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.. Yeni bir gün hepimize lütuf dur değerlendirmek dileğiyle, kolay gelsin size de..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

seviyormusun ?

gizli düşünceler.